Przywitanie chlebem i solą

Przystawka (jedna do wyboru)

Łosoś wędzony z pestkami słonecznika, pomidorkiem cherry i koperkowym mascarpone podany na sałatach.

Pasztet pieczony z migdałami i sosem żurawinowym

Smażony camembert z sałatka z rukoli i sosem z musztardy francuskiej

Zupy (do wyboru)

Rosół z makaronem

Krem z pieczonych pomidorów

Obiad (2,5 porcji na os)

Indyk pieczony z sosem winno maślanym

Golonka po bawarsku

Zraz zawijany

Podudzie z kaczki z sosem śliwkowym i modrą kapustą

Ziemniaki gotowane i pieczone

Kluski półfrancuskie, pyzy

Buraczki i kapusta zasmażana

Warzywa gotowane z masełkiem ziołowym

Zestaw surówek

Pieczeniowy i biały z lubczykiem

Deser

lody z kremem malinowym

Bufet zimny (3 porcje /os.)

Tatar wołowy z piklami

Pstrąg gotowany polany cytrynową galaretką

Półmiski z mięsem pieczonym i wędlinami

Pasztet, Galantynka drobiowa

Półmisek ze śledziem z ziołowym vinegre na sałatach

Sałata rzymska z bekonem, kaparami i sosem majonezowym

Sałatka gyros

Sałatka z jajkiem i fasolką

Pieczywo i masełko

 

Kolacja

Barszcz czerwony z pasztecikiem

Szynka pieczona po staropolsku z sosem pieczeniowym, kaszą z boczkiem i kapustą zasmażaną

Na słodko

Trzy rodzaje ciast

Platery z owocami

 

woda niegazowana, sok pomarańczowy, jabłkowy ,kawa, herbata

Koszt za os. 189,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trybuszon restauracja
tel. kom. 605 470 790 / Wysogotowo / ul. Skórzewska 35 / Przeźmierowo / NIP: 7811912141